Pracuj z nami

Skateparkplanlegging

Vi tilbyr profesjonell service i bygging av skateanlegg. I tillegg til design og selve byggingen av skateparker tar vi oss av alle andre nødvendige aktiviteter/prosesser knyttet til forberedelsen og utformingen av skateparkene.
Om det er stor interesse i å bygge et slikt objekt i området du bor i, ikke nøl med å ta kontakt! Du kan sende oss e-post eller ringe – vi kan hjelpe deg med å gjennomføre alle nødvendige steg fra idéfremstilling, gjennom konseptlaging til selve prosjekteringen. Vi gjør alt vi kan for å få lokale myndigheter med på laget.
For å kunne satse sammen på at prosjektet kan gjennomføres, må vi først vite følgende:
- Hvor mange skatere, in-line skatere eller BMX ridere finnes det i ditt nærområde?
- Finnes det noen andre skateparker i nærheten?
- Finnes det noen områder som egner seg spesielt godt for et slikt objekt der du bor?

Gjennom tidligere markedsundersøkelser har vi oppdaget at i noen tilfeller bygges det skateparker som ikke lever opp til brukernes forventninger. For oss er det viktig å forstå hvilke behov de lokale brukerne har, og basert på hvordan skateparken skal brukes og type aktivitet den skal være tilpasset til, kommer vi med en skreddersydd løsning.

Å få tak i denne type informasjon bidrar til at skateparken blir best mulig og å bruke den blir ren moro. Det å skape et sted som tilfredsstiller både brukere, utviklere og politikere er det vi ønsker å oppnå.

See also: Designing