Pracuj z nami

Parkour Park

Parkour Park

Som ekstremsportentusiaster er vi i Techramps Group åpne for et bredt spekter av fysiske aktiviteter. Vår kunnskap om behovene til både profesjonelle idrettsutøvere og amatører gjør det mulig for oss å skape funksjonelt og høykvalitets treningsutstyr også for prakout og streetworkout.

Flowparks-eventyret vårt begynte i 2011, da vi slo oss sammen som Techramps med Pior Reczynśki, en parkourist og ingeniør. I 2013 lanserte vi de første FlowParks dedikert til street workout og parkour, og det første anlegget åpnet i Lubliniec. Siden den gang har vi fortsatt å vokse, og vi har trukket veksler på erfaringen til det sportsinteresserte teamet vårt for å innfri forventningene til selv de mest krevende brukerne. Vårt engasjement for å fremme fysisk aktivitet har gjort oss til en ledende aktør på det polske markedet innen design og produksjon av utstyr for gatetrening og parkour.

Vi tilbyr FlowPark Standard-serien , street workout-sett som er ideelle for øvelser med kroppsvekt, og som er laget av korrosjonsbestandige stålkomponenter. FlowParks Line er egnet for lange, trange områder, og Custom SW-serien tilbyr spesialdesignede installasjoner. For parkour-entusiaster har vi Simple-serien og 3runCoval-serien , den siste designet i samarbeid med den anerkjente sporleggeren Krystian Kowalewski. Larix-serien kombinerer estetikken til lerketre med styrken til stål, mens Mobile-serien gjør det enkelt å håndtere og montere utstyret. I tillegg tilbyr vi innovative ZigZag Boulder-klatrevegger, som gjør det mulig med dynamisk rekonfigurering for en rekke ulike vanskelighetsgrader.

Takket være kundenes tillit fortsetter vi å skape et rikholdig FlowParks-tilbud som støtter sportslige lidenskaper på alle nivåer.

For mer informasjon, besøk nettstedet vårt på http://www.flowparks.com